Om L Entreprenad & Bjöörns Grävmaskiner AB

L Entreprenad AB är ett företag i Nordmaling som erbjuder entreprenadarbeten, gräv och åkeri för företag och privatpersoner. Vi har över 20 års erfarenhet i branschen, har mycket god kunskap och är experter på det vi gör. Vi har i dagsläget mellan 17-20+ anställda. Alla våra anställda är mycket kompetenta, noggranna och arbetar effektivt.

Vi arbetar för kunder i hela Västerbotten och kan hjälpa till med alla typer av grävmaskinsarbeten och transporter. Vi har kranlastbilar och hjullastare och utför traktorarbeten. Våra maskiner uppfyller de miljökrav som finns. För privatpersoner kan vi hjälpa till med grundläggningar, infiltrationsanläggningar, gräsmattor, dikning och dräneringar. Vi har möjlighet att lösa hela jobbet för våra kunder då vi med våra samarbetspartners kan ordna en helhetslösning.

Vill du veta mer om L Entreprenad AB? Är du intresserad av att jobba för oss? Kontakta oss gärna för mer information!

Kontakta oss

Bjöörns Grävmaskiner AB

L Entreprenad AB har förvärvat Bjöörns Grävmaskiner AB. Bjöörns Grävmaskiner AB blir ett helägt dotterbolag och kommer att fortsätta under namnet Bjöörns, det blir två skilda företag.

Vi är ett schakt och transportföretag beläget i Umeå. Företaget har varit verksamt sedan 1993 och har i dag ca 60 st anställda. Vi är verksamma främst i Norrland där vi arbetar med allt från uthyrning av enstaka maskiner med förare till att utföra stora schakt- och transportentreprenader.

Vi har två personer med förordnande som vägtransportledare samt en fullt utrustad vägtransportledarbil för er som behöver hjälp vid trailingar. Välkommen att ta kontakt!

L Entreprenad

Besöks- och fakturaadress
Förrådsvägen 31
901 32 Umeå

Verkstad
Rörvägen 3
914 41 Rundvik

Bjöörns Grävmaskiner

Kontor/ Verkstad
Förrådsvägen 31
901 32 Umeå

Ring

Leif: 070-647 54 61
Peter: 070-587 85 46
Kontor Susanne: 090-16 06 02
© 2021 L Entreprenad & Bjöörns Grävmaskiner AB. Alla Rättigheter Reserverade.