Adress:

Rörvägen 3, 914 41 Rundvik

Frågor?

info@lentreprenad.se

Telefon:

Leif: 070-647 54 61
Peter: 070-587 85 46
Verkstad: 0930-300 55

Dränering

Dränering

draneingVi har lång erfarenhet av dränering av grunder, vi dränerar både villor och större fastigheter. Vi utför dräneringsarbeten på vanlig husgrund, krypgrund, torpargrund, källargrund och vid nyproduktion.

Kom ihåg att på dränering gäller rot-avdraget.

En bra fungerande dränering är nödvändig för att undvika fukt, mögel och vattenskador. Detta gäller alla typer av husgrunder, men förutsättningar varierar beroende på rådande markförhållanden.

Inget jobb är för litet eller stort. Vi utför allt ifrån mindre husdräneringar och jordvärme till kompletta jordbruksdräneringar av större åkrar. Vi står naturligtvis för en fri projektering där vi kommer ut på plats och diskuterar ett eventuellt arbete.

Dränering diken
Dränering innebär att man gräver diken för att dränera bort oönskat grundvatten eller ytvatten från ett område, exempelvis en tomt vid grundläggning eller vid bygge av gator och vägar.

Vänd er till oss först när det gäller dränering!

Grundarbeten

grundEn stabil grund är avgörande för alla sorters konstruktioner. Vi hjälper till med allt från mindre husgrunder till stora grunder för industri- och hallbyggnader.

Vi utför alla typer av mark- och anläggningsarbeten, från orörd mark till färdig markentreprenad. Det innebär allt som rör grundarbeten från schakt och rörläggning till slutlig finplanering.

Vi har möjlighet att lösa hela jobbet för våra kunder då vi med våra samarbetspartners kan ordna en helhetslösning